sovmorgon och vaniljbullar

Igår natt så sov Melvin inte mycket, har varit gnällig nu i några dagar och febern kommer till och från, de konstiga är att den varar bara i en dag sen försvinner den i flera dagar sen nu fick han feber för andra gången...
Men igår natt då började han att vara ledsen vid 02 på natten/morgonen och höll på till och från till kl var närmare 05-06, gav han alvedon så de verkade funka så då sov han till halv tio, måste vara nå med tänderna!
Sen inatt/morse förberede jag mej på att de skulle bli lika då han varit lite hängig och på gränsen till feber, men då gav vi han alvedon innan han la sig och sen sov han från 22-06.30 så underbart att man fick sova i några timmar i streck!
Och speciellt för Melvin!
Så hans 3 månaders vacc. blev framskjutet tills nästa måndag eftersom dom helst inte ska vara febriga eller förkylda när den tas.
Men idag har han varit som vanligt, riktigt pigg och flinar hela tiden =)

Ska kolla på Sex and the city filmen nu och sen blir de sängen för imorgon måste jag och Melvin upp i tid då vi ska till Babycaf'e med Ewa, Elin och Sofia, Saga. ska bli så himla trevligt att träffas.
Klockan 09 ska vi vara där så då blir de ingen sovmorgon för våran del.

Och idag åkte vi in till Söderbärke och träffade Anna, Jakop och Wille.
De blev kaffe och Vaniljbulle, mums!
Hade inte träffats på flera dagar så de var trevligt...

Ne nu ska jag passa på att titta på filmen medans Melvin sover...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback