Trevlig helg!

I Torsdags så skulle vi  gå ner till Jenny på hennes jobb och ta en fika men vi bestämde oss för att gå en långpromenad så vi gick hem till henne och Janne och de är en ganska lång bit dit så de var riktigt jobbigt i den gassande solen och speciellt för Melvin, han tyckte nog att de va skönt att ligga i vagnen men han var fortfarande varm fast han bara låg i blöja så de var så skönt sen när vi kom hem till våran svala lägenhet.

I fredags så åkte vi in till söderbärke och hälsade på Anna och Krille, senare på kvällen blev de att Toffe och Krille gick ut på lönnkrogen och sen puben i parken så då blev jag fyllechaffis =)
Sen i Lördags så var de Möljan (marknad i söderbärke) och de var så himla varmt så man kunde ju inte visa sig i solen knappt, synd om dom små liven när de här så här varmt, de är allt eller inget!
Kunde ju vara något emellan liksom.
Sen på kvällen tog jag, Anna och Madde någon öl och sedan blev de puben i parken, de var så himla trevligt att få komma ut bland folk och bara koppla av.
Så då var Melvin hemma med Pappa Toffe hemma hos Krille så dom hade de nog riktigt lugnt och skönt.
Blev en riktigt lyckad kväll med mycket skratt!
Melvin åt sista målet ca 22 i går kväll och vaknade inte förens 07.30 i morse så de var en riktig sovmorgon för mej och Toffe =)
sen åt han vid 08.30 sen lät han oss sova till  kl 13 så de var så himla skönt men samtidigt så förstördes hela dagen men men...
Sen fick Melvin vara lite nakenfis i babysittern och sen blev de ett bad och nu ligger han och sover så gott.
Idag  ska vi hålla oss inne i de svala så de blir skönt för Melvin.

Igår köpte vi en tröja med Melvins namn på i gammaldags stil, jätte fin och sen idag fick Melvin en badrock, byxor och en jätte fin body av min mamma och Anders, Tack så himla mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback